Treenitrikoot ratsastajalle

Ratsastus on suosittu harrastus ja moni haaveileekin siitä, että pääsee taas ratsastamaan suosikkihevosellaan upeisiin luonnon maisemiin. Tällaiset hetket yhdessä hevosen kanssa lievittävät stressiä ja auttavat jaksamaan kiireistä arkea. Ratsastaminen voi olla jopa terapeuttista – samoin kuin muukin hevosten kanssa vietetty aika!

Treenitrikoot ovat oivallinen vaate ratsastajalle. Niissä voi harjoitella ratsastamista ja tehdä tallitöitä. Tyylikkäissä trikoissa voi hyvin lähteä suoraan tallilta myös lenkille tai vaikka lähikauppaan. Tyylikkäitä ja laadukkaita ratsastajalle sopivia treenitrikoita on kuitenkin melko vaikea löytää, etenkin, jos budjetti on tiukka. Olemmekin koonneet tähän artikkeliin hyviä vinkkejä mukavien, laadukkaiden ja tyylikkäiden treenitrikoiden löytämiseksi näppärästi netistä!

Mistä laadukkaat treenitrikoot ratsastajalle?

Löydät laadukkaat treenitrikoot aim’n-verkkokaupasta. Verkkokaupan valikoimaan kannattaa tutustua huolella, sillä nämä vaatteet ihastuttavat niin laadullaan, mukavuudellaan kuin tyylikkyydelläänkin – eikä edes hinta ole kovin korkea! Ruotsalainen aim’n sopiikin oivallisesti myös suomalaisen ratsastajan vaatekaappiin.

Ratsastajalle sopivat treenitrikoot kannattaa ehdottomasti tilata suoraan netistä, sillä näin ratsastaja säästää arvokasta aikaa. Samalla säästyy vaivaa ja rahaa. Jokainen, joka on joskus omistanut hevosen tai harrastanut ratsastusta tietää, että ajalle ja rahalle on todella muutakin käyttöä, joten netistä ostaminen tuo kaivattua helpotusta kiireisen ratsastajan arkeen!

Koronaepidemian aikana netistä ostaminen kannattaa siitäkin syystä, että kotoa käsin ostosten tekeminen voi auttaa ehkäisemään viruksen leviämistä. Etenkin tärkeiden ratsastuskisojen alla sairastuminen olisi suoranainen katastrofi, joten epidemian aikana sosiaalisen etäisyyden pitäminen on erityisen perusteltua! Hevosten hoitaminen ilman kisojakin on kovaa työtä, jota sairastuminen vaikeuttaa entisestään.

Ratsastuksen lomassa moni harrastaa muitakin lajeja ja esimerkiksi rentouttava ja rauhallinen jooga voi olla hyvää vastapainoa vauhdikkaalle ratsastukselle. Verkkokaupan joogatrikoot ovat erinomainen vaihtoehto tähän harrastukseen. Halutessasi erityisen mukavat trikoot tutustu verkkokaupan saumattomiin trikoisiin. Voit valita myös erityisen korkeavyötäröiset trikoot, jos kyseinen malli sopii parhaiten juuri sinun vartalollesi.

Treenitrikoot myös raskauden ajaksi

Aim’n tarjoaa laadukkaita urheiluvaatteita naisilta naisille ja sen mottona on omien unelmien tavoittelu. Ratsastajat ovat usein erityisen kunnianhimoisia ja haluavat koko ajan kehittää taitojaan niin hevosten hoidossa kuin ratsastuksessakin. Tästäkin syystä aim’n on oivallinen valinta, sillä tavoitteellisen ratsastajan on helppo samaistua sen ideologiaan. Omien ratsastukseen liittyvien tavoitteiden tavoittelu saattaa tuntua tavallista haastavammalta raskauden aikana. Onneksi aim’n tarjoaa valikoimissaan myös raskausajan treenitrikoita, joissa on mukava treenata oman voinnin mukaan myös raskauden aikana vatsan kasvaessa ja kasvattaessa uutta elämää!

Aim’n kannustaa naisia rakastamaan itseään ja raskauden aikana tämä on erityisen tärkeää! Ellet rakasta itseäsi, sinun voi olla vaikeaa rakastaa ehdoitta myöskään uutta perheenjäsentäsi, joka on täysin riippuvainen sinusta. Raskauden aikana kasvava vatsa saattaa vaikeuttaa oman itsen rakastamista, kun peilikuva muuttuu ja tunteet joutuvat aivan uudenlaiseen vuoristorataan. Tällöin liikunta tuo aivan erityistä iloa ja jaksamista odottavan äidin arkeen ja mukavien liikuntavaatteiden merkitys korostuu! Olemmekin sitä mieltä, että erityisesti raskauden aikana pieni sijoitus mukaviin raskautta varten suunniteltuihin liikuntavaatteisiin on erinomainen valinta!

Tutustu myös muuhun valikoimaan

Treenitrikoiden lisäksi aim’n tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman muitakin urheilutuotteita, kuten urheilualusvaatteita ja mukavia liikuntaan soveltuvia kenkiä. Kannattaakin tutustua verkkokaupan koko valikoimaan ja ostaa kerralla useampia tuotteita myös vapaa-aikaa silmällä pitäen. Jos tilaat yli 70 eurolla aim’n tuotteita, tarjoaa verkkokauppa tuotteille ilmaisen toimituksen. Saat myös pisteitä aina tilatessasi aim’n-tuotteita, jos liityt verkkokaupan Dream Clubiin. Jäsenyys kannattaa, joten tutustu huolella klubiin ja sen sääntöihin!

azalea