Yrityslaina hevostallin perustamiseen

Hevosten ylläpitäminen on kallista ja vielä kalliimpaa on perustaa yritysmuotoisesti toimiva hevostalli, jossa harjoitetaan esimerkiksi hevosten jalostustyötä tai tarjotaan laadukasta ratsastusopetusta. Parhaimmillaan hevostalli voi tehdä monipuolista yhteistyötä esimerkiksi paikallisen lukion kanssa tai tarjota ratsastusterapiaa. Tällainen hevostalli on monen hevosihmisen suurin haave, ja jos se on todella sitä mitä haluat, tätä haavetta kannattaa lähteä tavoittelemaan! Yrityslaina voi auttaa hevostallin perustamisen rahoittamisessa ja kerromme tässä artikkelissa, kuinka pääset näppärästi alkuun yrityslainan hakemisessa.

Kilpailuta yrityslainasi hevostallia varten

Yrityslainan kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, etenkin, kun tavoitteena on hanke, jonka budjetti on melko suuri! Hevostallin perustamiseen tarvitaan paljon rahaa ja jos tämän luokan yrityslainan jättää kilpailuttamatta, voi hävitä suuren summan. Näppärintä yrityslaina on kilpailuttaa verkossa, sillä näin tuleva hevosalan yrittäjä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Rahalaitos on erikoistunut tarjoamaan yrityslainan kilpailuttamiseen liittyviä palveluita eikä sivuston yrityslainahakemuksen täyttämiseen liity sitoumuksia. Yrityslainan kilpailuttaminen hevostallia varten kannattaakin aloittaa Rahalaitoksen sivuston kautta seuraavaksi esittelemiemme askeleiden avulla.

Yrityslainan kilpailuttaminen askel askeleelta

Yrityslainan kilpailuttaminen on helppo käynnistää Rahalaitoksen sivustolla. Täytä ensimmäiseksi sen yrityslainahakemus. Aikaa tähän menee vain joitakin minuutteja. Valitse ensiksi yrityslainahakemuksesta tarvitsemasi lainan suuruus. Hevostallin perustamiseen tarvitaan tyypillisesti melko suuri summa rahaa, mutta onneksi Rahalaitoksen kautta voi hakea yrityslainaa jopa yli 250 000 euroa.

250 000 euroa on maksimi lainan suuruus, jonka voi valita suoraan yrityslainahakemuksessa, mutta jos tarvitset yrityslainaa enemmän kuin 250 000 euroa, on tämäkin mahdollista. Tällöin sinun tulee rastittaa lainahakemuksessa kohta, jossa kerrot haluavasi hakea lainaa yli 250 000 euroa. Laina-ajaksi voit valita yrityslainallesi Rahalaitoksella jopa 36 kuukautta. Punnitse tässä vaiheessa tarkkaan, kuinka paljon yrityslainaa tarvitset hevostallin perustamista varten ja missä ajassa sinun on mahdollista maksaa yrityslaina takaisin. Yrityslaina kannattaa pyrkiä mitoittamaan mahdollisimman optimaalisesti, jotta et toisaalta joudu maksamaan liian suuria lainanhoitokuluja ylipitkäksi mitoitetusta lainasta etkä toisaalta vedä talouttasi aivan liian tiukaksi alimitoitetun laina-ajan vuoksi.

Kun olet valinnut yrityslainasi suuruuden ja laina-ajan, on aika täyttää yrityslainahakemuksessa kysytyt yleistiedot, kuten yrityksesi nimi, etunimesi ja sukunimesi. Muista myös hyväksyä lainatuotteiden yleisehdot ja klikkaa lopuksi lomakkeen vihreää Kilpailuta lainat -nappia.

Kun olet täyttänyt hakemuksen ja lähettänyt sen Rahalaitokselle, aloittaa Rahalaitos pankkien kilpailuttamisen puolestasi. Prosessi on nopea eikä maksa sinulle mitään. Et myöskään vielä tässä vaiheessa sitoudu mihinkään. Rahalaitos toimittaa lainatarjouksesi sinulle 24 tunnin sisällä. Saatat saada ensimmäisiä tarjouksia kuitenkin jo minuutissa! Pääset valitsemaan näistä tarjouksista parhaan päältä ja olet jälleen askeleen lähempänä hevostallin perustamiseen liittyvien unelmiesi toteuttamista.

azalea